Je Adem Analyzer meet luchtkwaliteit in huis en ruikt corona in adem
Healthy Air Coach

De Je Adem Analyzer van Rasenberg Instruments meet de luchtkwaliteit in huis en waarschuwt als je moet ventileren. Daarnaast kan de Je Adem Analyzer COVID-19 direct in de adem detecteren. Deze combinatie maakt van de Je Adem Analyzer een uniek product.

De organische stoffen die mensen uitademen en zweten, blijven vaak in huis hangen. Net als de stoffen die vrijkomen bij onder andere het schoonmaken of koken. Hierdoor is de luchtkwaliteit binnen vaak veel slechter dan buiten en dat is niet bevorderlijk voor de gezondheid. Zeker nu we veel thuiswerken.

 

Door deze stoffen kunnen allerlei gezondheidsklachten manifesteren, van hoofdpijn en vermoeidheid tot irritatie van luchtwegen en ogen. De Je Adem Analyzer ruikt deze organische stoffen in de omgeving. Via een duidelijk lampjessysteem wordt inzichtelijk gemaakt wanneer de luchtkwaliteit in huis niet in orde is. Worden er te veel vluchtige organische stoffen in de omgeving gemeten, dan is de oplossing simpel: ventileren.

 

COVID-19 meten

De Je Adem Analyzer kan ook de aanwezigheid van COVID-19 in de omgeving herkennen. Door een blaaspijpje aan te sluiten, kan COVID-19 zelfs in de adem worden gemeten. In beide gevallen word je met een rood lampje gewaarschuwd voor de aanwezigheid van COVID-19.

 

De Je Adem Analyzer is bijzonder nauwkeurig en kan worden ingezet als preventieve zelftest. Het apparaat herkent COVID-19 zelfs in de eerste periode van besmetting, waarin de persoon meestal (nog) geen klachten heeft. Met toekomstige updates zal het apparaat alleen maar nauwkeuriger worden. Dat komt doordat er informatie wordt toegevoegd over de verschillende varianten van COVID-19.

 

Levensduur Je Adem Analyzer

Voor gebruik van de blaastest moet de Je Adem Analyzer een half uur onafgebroken aangesloten zijn in het stopcontact. De Je Adem Analyzer heeft een interne ventilator, waardoor er na drie seconden wachten weer een nieuwe test uitgevoerd kan worden.

 

De Je Adem Analyzer zorgt met een levensduur van circa 84.000 branduren voor zeker negen jaar bescherming in huis.

 

Rasenberg Instruments

Rasenberg Instruments is een onafhankelijk wetenschappelijk bureau binnenmilieu. Vanuit praktijkonderzoek ontwikkelt Rasenberg Instruments nieuwe methoden om gezondheidsklachten door verontreiniging van de lucht te voorkomen. Directeur Frans Rasenberg heeft in het verleden gewerkt met onder andere NASA, Defensie en TU Delft en werkt samen met TU Eindhoven. Rasenberg gebruikt zijn skills als research instrumentmaker om prototypes of nulseries te ontwikkelen. Deze zijn uitsluitend bestemd voor kwalitatief onderzoek.

Je Adem Analyzer is verkrijgbaar voor € 477,95 incl. BTW. (€ 395,- excl. BTW)
Inclusief:
-
Je Adem Analyzer
- Adapter (Plug and Play)
- Handleiding

Bestellen kan via mail mail@fransrasenberg.nl

193